Over Emily Bakema

Mijn naam is Emily en ik ben allergisch voor spel- en taalfouten. Ik ben een freelance tekstcorrector en tekstschrijver.

Taal heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Tijdens mijn opleiding Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht heb ik me gespecialiseerd in taalontwikkeling, literatuurwetenschap en meertaligheid. Mijn master Multilingualism aan de Universiteit Groningen zorgde voor veel kennis op het gebied van taalonderwijs en (interculturele) communicatie.

In 2015 ben ik gestart met Taalinzicht en doe ik wat ik het liefste doe: fouten corrigeren en de leesbaarheid van teksten verbeteren. Sindsdien heb ik al veel mensen mogen begeleiden en ondersteunen bij het schrijven en verbeteren van scripties, brieven en websites. Ik vind het geweldig om anderen te kunnen helpen bij het schrijven van foutloze teksten en samen tot een perfect eindresultaat te komen.

Tekstcorrectie en tekstredactie komen van pas bij het schrijven van scripties, artikelen, verslagen, rapporten, sollicitatiebrieven, websites en sociale media. Heb jij ook hulp nodig? Gebruik dan mijn rekentool om een gratis en vrijblijvende prijsberekening te maken en je aanvraag gelijk in te dienen.

Maak een gratis prijsberekening en plaats direct een aanvraag.
Ik neem binnen 24 uur persoonlijk contact met je op.

Taalinzicht © 2020 | Privacyverklaring | Algemene voorwaardeninstagram tekstcorrectie en tekstredactie website: opoogenoor.nl
btw kvk